Om meg

På Digispire kan du finne problemstillinger markedsførere og bedrifter møter i dag, og forhåpentligvis bli noe klokere på dem. Når man driver med digital markedsføring legger man raskt merke til hvor sammensatt det hele er og hvordan det straffer seg når man ikke følger med i timen og ikke er forberedt på alt det nye som skjer.

Gjennom bloggen deler jeg faglig innhold basert på utfordringer jeg selv har møtt på veien, både for meg og mine kunder, samt områder hvor jeg ønsker å bli enda bedre. Det er umulig å være best på alt ene og alene, men det er likevel lurt å kunne litt om det meste. Slik unngår man å ta ett skritt frem for deretter å ta to skritt tilbake. I den digitale verden vi nå lever i finnes det alltid noe nytt å lære, men også mye kunnskap og erfaringer å dele. Sammen står vi sterkere, og det er akkurat derfor jeg ønsker å dele mine erfaringer med dere.

Daglig jobber jeg med analysering og rapportering, markedsføringaktiviteter i sosiale medier, innhold og tekster og strategisk rådgivning, både alene og i team. Ta gjerne kontakt dersom du ønsker veiledning utover hva du finner på denne bloggen, eller om du trenger en som kan bidra med produksjon og utførelse.

Katrine Skodven Johannessen

Navn:*
E-mail:*
Webside
Melding: